Koiratori.com - Suomen vilkkain koirailmoitus-sivusto. Viralliset kasvattajat.
Luettelo eri koirarotujen kasvattajista löytyy tältä sivulta. Luettelo on koirarodun nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.
Luettelossa näkyy kasvattajan antamat tiedot kuten kennelin nimi, koirarotu, paikkakunta tai osoite, info-osio ja kennelin Koiratorin tiedossa oleva historian pituus.
Kennelnimi on linkki, josta pääsee kasvattajan omille kotisivuille (jos sellainen on) tai kirjoittamaan sähköpostia kasvattajalle.
Rotu on linkki, josta pääsee näkemään kaikki Koiratorin saman koirarodun ilmoitukset. Katso kaikki kasvattajat tästä linkistä.
Kasvattaja - kirjaudu omalle sivullesi:


Odota hetki, sivu lataantuu ...


Pieni-kokoisten kasvattaja
Prisman
kääpiöbullterrierri-kasvattaja.
Meillä on kääpiöbulterrierrin pentuja. Täysin terveystestatuista erittäin korkeasti näyttelyissä palkituista vanhemmista.vapaana vielä 1 poika ja 1 tyttö. Lisätiet. 041-4707793
Lue lisää
Kääpiö-kokoisten kasvattaja
Jemeritan
japaninpystykorta-kasvattaja.

Lue lisää
Shattermann
ranskanbulldoggi-kasvattaja.
Harkittua ranskiskasvatusta.
Lue lisää
Kääpiö-kokoisten kasvattaja
Cascanette
griffon bruxellois-kasvattaja.
Olen harrastanut griffoneita yli 20 vuotta, pentueita on maailmalle lähtenyt viisi - kuudes on toivottavasti tulossa. Haluan kasvattaa rakkaudesta rotuun. Tärkeintä on hyvä rodunomainen luonne ja terveys, kaunis ulkonäkö on plussaa!
Lue lisää
Kääpiö-kokoisten kasvattaja
Katiri's
toyvillakoira-kasvattaja.

Lue lisää
amerikankarvatonterrieri-kasvattajat on merkitty tällä värillä.
Katso kaikki viralliset kasvattajat (811 kpl) tästä linkistä.

Rekisteröidy kasvattajaksi tästä

Rekisteröityneet kasvattajat, satunnaisessa järjestyksessä:
Voit muuttaa järjestystä klikkaamalla otsikkoa.

Kennelnimi Rotu Paikkakunta Info Historia
Claybays

amerikankarvatonterrieri Mikkeli Kasvatan tätä ihastuttavaa uudehkoa rotua pienimuotoisesti.
[ Tästä kennelistä löytyy lisäinformaatiota - klikkaa tästä ]

Puhelin 0505752892
Kotisivut http://cindy1.nettisivu.org/pentue-suunnitelma/
Lähetä sähköpostia tälle kasvattajalle.
Fairytale kingdom

amerikankarvatonterrieri Lempäälä Rotu: amerikankarvatonterrieri sekä satunnaisesti syntyy myös prahanrottakoira pentueita. VAPAANA 1 UROSPENTU, SYNTYNYT 14.4.2023
[ Tästä kennelistä löytyy lisäinformaatiota - klikkaa tästä ]

Puhelin +358407738016
Kotisivut http://www.satuvaltakunta.com
Lähetä sähköpostia tälle kasvattajalle.
Caa-allepo

amerikankarvatonterrieri Jaala Kasvatamme pienimuotoisesti Amerikankarvattomiaterrierejä. Olen tuonut koiria rodun kotimaasta USA:sta ja Venäjältä. Olen tuonut myös muutaman Rottaterrierin lisäämään geenipoolia meidän Amerikankarvatonterrieri kasvatukseen. AHT:n ja Rottaterrieri:n yhdistelmä pentua kutsutaan Outcross pentueiksi. Outcross pentueita syntyy Suomessa vain muutamia mutta rotujen koitimaassa enemmänkin.
Kotisivut http://www.caa-allepo.net
Lähetä sähköpostia tälle kasvattajalle.
Mooshka

amerikankarvatonterrieri Slovakia We are a small kennel in Slovakia with the very first AHT here. We also had the AHT litter of Slovakia and we continue to breed for nice and strong structured AHT's with very nice temperaments. Check out our website to see our dogs and planned / available litters. :)
[ Tästä kennelistä löytyy lisäinformaatiota - klikkaa tästä ]

Puhelin +421 911 82 00 22
Kotisivut http://www.americanhairlessterrier.eu/
Lähetä sähköpostia tälle kasvattajalle.
Unicometa'n

amerikankarvatonterrieri Orimattila Pienimuotoista kotioloissa tapahtuvaa kasvatusta vuodesta 1996. Collie oli ensimmäinen rotuni joka on pysynyt ihastuttavan luonteensa takia sekä kauniin ulkomuodon ja hienostuneen käytöksensä takia yhä jalostusohjelmassani. Ensimmäisen valkoisenpaimenkoira urokseni hain Espanjasta jalostusohjelmaani, seuraava tulikin Australiasta ja viimeinen Puolasta. Kaikki ihanstuttavia rotunsa edustajia. AHT (Amerikankarvatonterrieri/American Hairless Terrier) ja siitä myös muunnos jolla on karvat eli Couted Carrier ovat viimeisimmät tulokkaat eli Salsa ja Tango jotka hain rodun kotimaasta Amerikasta. He ovat totisesti hurmanneet niin älykkyydellään kuin pienellä sievällä ulkomuodollaankin koko perheen totaalisesti ja lähdenkin taas alkutalvesta 2013 Amerikasta hakemaan sieltä lisää vahvistusta sekä uutta geenipooilia rotuun, tällä kertaa tuan myös kantamuodon tai pari josta kaikki AHT ovat saanneet alkunsa eli Rotta Terrierin/ Rat Terrier. Olen myös kouluttautunut eläinpuolella ongelmakoirakouluttajaksi sekä eläinten luontaishoitajaksi, sillä olen vahvasti sitä mieltä ettei pelkästään rotuominaisuuksien tuntemus ole riittävä peruste kasvattaa, itse haluan laittaa koko tietotaitoni käyttöön näoden ihanien eläinten puolesta sekä ennen kaikkea myös uusille valkotassujeni omistajille sekä perheille. Lisää kotisivuilla sekä hyvin mielelläni vastailen myös kysymyksiin vaikket juuri nyt olisikaan ottamassa koiraa, niin puhun mielelläni rakastamistani roduista sekä koirista yleisellä tasolla, tartu luuriin mikäli jokin askarruttaa. Tervetuloa Team Unicometa'n Kennelin kotisivuille myös www.unicometan.webs.com Puhelin: 041 7474854
[ Tästä kennelistä löytyy lisäinformaatiota - klikkaa tästä ]

Puhelin 040 749 5784
Kotisivut www.unicometan.webs.com
Lähetä sähköpostia tälle kasvattajalle.
Latvian diamond

amerikankarvatonterrieri Riika, latvia Americankarvatonterrieri Latviassa. Rekisteröity LKF / FCI . Tietoa koirista, pennut ja näyttelyissä päällä.
[ Tästä kennelistä löytyy lisäinformaatiota - klikkaa tästä ]

Puhelin +37120037526
Kotisivut http://dogsaht.com
Lähetä sähköpostia tälle kasvattajalle.
Nudus

amerikankarvatonterrieri Alumiinikuja 16, 01750 vantaa Kasvatan Amerikankarvatonterrieriä pienimuotoisesti. Pennut kasvavat lapsiperheessä ja meillä käy paljon lasten kavereita ja ystäviä kylässä, jolloin pennut sosialistuvat hyvin. Mietin tarkkaan yhdistelmät enkä käytä allergisia koiria. Koirillani on MyDog DNA -passi ja kaikki jalostukseen käytettävät terveystarkastetaan. Pyrin kasvattamaan hyväluonteisia, tervepäisiä ja terrierimäisiä koiria.
[ Tästä kennelistä löytyy lisäinformaatiota - klikkaa tästä ]

Puhelin 040 5768 555
Kotisivut http://http://imageevent.com/nudus
Lähetä sähköpostia tälle kasvattajalle.


REKISTERÖIDY KASVATTAJAKSI (MAKSUTON)

Täytä tämä lomake ja saat sähköpostitse aktivointitunnuksen.
Aktivointitunnuksella voit lisätä tietosi tälle sivulle.

Koirarotu
Jos kasvatat useita rotuja, tee kullekin oma kasvattajarekisteröinti.
Kirjoita koirarotu oikein, yksi sana, pienet kirjaimet.
Kennelnimi
Sähköpostiosoite
Kotisivuosoite
Postiosoite tai paikkakunta
Tarkistuskoodi, kirjoita XYZ

AKTIVOI/MUUTA KASVATTAJATIETOSI (MAKSUTON) - TAI LISÄÄ KASVATTAJAILMOITUS
Saat aktivointitunnuksen rekisteröitymällä ensin, katso yllä.

Aktivointitunnuksesi
Varmistus
(kirjoita 4HU)
 

OHJEITA

Koirien kasvattaja voi rekisteröityä tälle sivulle ja ilmoittaa tietoja omasta kennelistään, linkittää omat kotisivut ja ilmoittaa yhteystietojaan. Palvelua kehitetään ja tulossa on lisää toimintoja.
Jotta saa omat tietonsa tälle sivulle tulee ensin täyttää rekisteröidy kasvattajaksi -lomake ja saa aktivointitunnuksen sähköpostitse. Aktivointitunnuksella voi muuttaa omia tietojaan.
Jos on unohtanut aktivointitunnuksen saa sen uudelleen sähköpostitse painamalla sinistä palloa sivun oikeassa laidassa.
Jos kasvattaa useampia koirarotuja niin kullekin rodulle olisi hyvä laittaa omat kasvattajatiedot vaikka kennelnimi ja yhteystiedot muuten olisivat samat.

© www.koiratori.com 2018