Koiratori.com - Suomen vilkkain koirailmoitus-sivusto. Viralliset kasvattajat.
Luettelo eri koirarotujen kasvattajista löytyy tältä sivulta. Luettelo on koirarodun nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.
Luettelossa näkyy kasvattajan antamat tiedot kuten kennelin nimi, koirarotu, paikkakunta tai osoite, info-osio ja kennelin Koiratorin tiedossa oleva historian pituus.
Kennelnimi on linkki, josta pääsee kasvattajan omille kotisivuille (jos sellainen on) tai kirjoittamaan sähköpostia kasvattajalle.
Rotu on linkki, josta pääsee näkemään kaikki Koiratorin saman koirarodun ilmoitukset. Katso kaikki kasvattajat tästä linkistä.
Kasvattaja - kirjaudu omalle sivullesi:


Odota hetki, sivu lataantuu ...


Iso-kokoisten kasvattaja
tornadoeagles
labradorinnuotaja-kasvattaja.

Lue lisää
TOPIKAN
partacollie-kasvattaja.

Lue lisää
Keskikoko-kokoisten kasvattaja
Zanellon
basset hound-kasvattaja.
Kasvatamme pienimuotoisesti Basset Houndeja kotikennelissä
Lue lisää
Pieni-kokoisten kasvattaja
Qitsukan kennel
tiibetinterrierri-kasvattaja.

Lue lisää
Keskikoko-kokoisten kasvattaja
Rogerwiek
kultainennoutaja-kasvattaja.

Lue lisää

amerikankarvatonterrieri-kasvattaja.

Unicometa'n


Yhteystiedot:

Sähköposti: unicometan@hotmail.com
Puhelin: 040 749 5784
Omat kotisivut: http://www.unicometan.webs.com
Osoite: Orimattila


Koirarotu: amerikankarvatonterrieri.

Pienimuotoista kotioloissa tapahtuvaa kasvatusta vuodesta 1996. Collie oli ensimmäinen rotuni joka on pysynyt ihastuttavan luonteensa takia sekä kauniin ulkomuodon ja hienostuneen käytöksensä takia yhä jalostusohjelmassani. Ensimmäisen valkoisenpaimenkoira urokseni hain Espanjasta jalostusohjelmaani, seuraava tulikin Australiasta ja viimeinen Puolasta. Kaikki ihanstuttavia rotunsa edustajia.
AHT (Amerikankarvatonterrieri/American Hairless Terrier) ja siitä myös muunnos jolla on karvat eli Couted Carrier ovat viimeisimmät tulokkaat eli Salsa ja Tango jotka hain rodun kotimaasta Amerikasta. He ovat totisesti hurmanneet niin älykkyydellään kuin pienellä sievällä ulkomuodollaankin koko perheen totaalisesti ja lähdenkin taas alkutalvesta 2013 Amerikasta hakemaan sieltä lisää vahvistusta sekä uutta geenipooilia rotuun, tällä kertaa tuan myös kantamuodon tai pari josta kaikki AHT ovat saanneet alkunsa eli Rotta Terrierin/ Rat Terrier.
Olen myös kouluttautunut eläinpuolella ongelmakoirakouluttajaksi sekä eläinten luontaishoitajaksi, sillä olen vahvasti sitä mieltä ettei pelkästään rotuominaisuuksien tuntemus ole riittävä peruste kasvattaa, itse haluan laittaa koko tietotaitoni käyttöön näoden ihanien eläinten puolesta sekä ennen kaikkea myös uusille valkotassujeni omistajille sekä perheille.
Lisää kotisivuilla sekä hyvin mielelläni vastailen myös kysymyksiin vaikket juuri nyt olisikaan ottamassa koiraa, niin puhun mielelläni rakastamistani roduista sekä koirista yleisellä tasolla, tartu luuriin mikäli jokin askarruttaa.
Tervetuloa Team Unicometa'n Kennelin kotisivuille myös www.unicometan.webs.com
Puhelin:
041 7474854


Keväällä 2013 Salsa ja Tango saavat pentueen johon syntyy niin karvallisia kuin karvattomiakin pentuja. Mahdollisuus saada aikuinen AHT kokeiltavaksi allergia perheeseen, vaikkakin pääsääntöisesti AHT on allergia vapaa rotu.
Haluatko oman kasvattajatunnuksen? Klikkaa tästä.

Muuta tietoja kirjautumalla sisään:
Aktivointitunnuksesi
Oletko unohtanut aktivointitunnuksesi? Klikkaa tästä.