Koiratori.com - Suomen vilkkain koirailmoitus-sivusto. Viralliset kasvattajat.
Luettelo eri koirarotujen kasvattajista löytyy tältä sivulta. Luettelo on koirarodun nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.
Luettelossa näkyy kasvattajan antamat tiedot kuten kennelin nimi, koirarotu, paikkakunta tai osoite, info-osio ja kennelin Koiratorin tiedossa oleva historian pituus.
Kennelnimi on linkki, josta pääsee kasvattajan omille kotisivuille (jos sellainen on) tai kirjoittamaan sähköpostia kasvattajalle.
Rotu on linkki, josta pääsee näkemään kaikki Koiratorin saman koirarodun ilmoitukset. Katso kaikki kasvattajat tästä linkistä.
Kasvattaja - kirjaudu omalle sivullesi:


Odota hetki, sivu lataantuu ...


TAIKALUMON
suomenlapinkoira-kasvattaja.
Pienimuotoista suomenlapinkoirien kasvatusta.
Lue lisää
Iso-kokoisten kasvattaja
kennel namahu's
tiibetinmastiffi-kasvattaja.
Kasvatamme pienimuotoisesti Tiibetinmastiffeja, Pudasjärvellä.
Lue lisää
Kääpiö-kokoisten kasvattaja
Flyhigh Royal's
phalene-kasvattaja.
Phalène kasvattaja Virossa. Kauneus ja terveys ovat meille tärkeintä. Koiramme ovat PRA-dna testattu, terveitä ja onnellista! Olemme pieni kotikennel.
Lue lisää
pomchih
pomeranian-kasvattaja.
Pienimuotoista chihuahua, pomeranian ja prahanrottakoira kasvatusta
Lue lisää
Zerekin
beagle-kasvattaja.

Lue lisää

americanbullyxl-kasvattaja.

Adele’s Legacy

Uusin ilmoitus:

MYYDääN americanbullyxl pentu -
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut americanbullyxl-kasvattajat.

Ilmoitus numero 108209 jätetty 16.07.2023
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 13690 kertaa.
Poista tämä ilmoitus | Tee tästä etusivuilmoitus.

MYYDääN americanbullyxl www.koiratori.com-ilmoitus Vielä pari suloista uutta perheenjäsentä vapaana. Molemmat vanhemmat ovat loistavia rotunsa edustajia niin terveyden kuin luonteensa puolesta. Emä on rakenteeltaan sporttisempi ja erittäin tasapainoinen. Emä on n35kg ja hänen sisaruksissaan on jopa 55kg kokoisia koiria. Sukulinjat emän puolelta hienoa DDK9 bloodline. Isoisä DDK9 Zorro ja isoisoisä DDK9 Hulk. Pentueen isän puolelta on haettu vahvuutta lisää pentuihin ja hänellä onkin suuria jälkeläisiä aikaisemmista pentueista. Molemmat vanhemmat omat loistavia perhekoiria ja rakastavat lapsia, sekä tulevat toimeen muiden koirien kanssa. Pennut kasvavat perheen olohuoneessa ja ovat näin valmiiksi tottuneita normaaleihin arjen puuhiin ja ääniin. Pennut ovat sosiaalistettuja niin lasten kuin muiden eläintenkin kanssa. Pennut ovat syntyneet 20.06.2023 (Syntymämaa Suomi) Pennut luovutetaan aikaisintaan 16.08.2023 Pennut ovat madotettu, sirutettu, rokotettu ja eläinlääkärin tarkastamia. Pentue on rekisteröity Ruokavirastoon ja ABKC Kerron mielelläni lisää pentueesta ja kuulen millaisen kodin voisit näille aarteille tarjota. Hinnat alkaen 2500eur.

Vielä pari suloista uutta perheenjäsentä vapaana. Molemmat vanhemmat ovat loistavia rotunsa edustajia niin terveyden kuin luonteensa puolesta. Emä on rakenteeltaan sporttisempi ja erittäin tasapainoinen. Emä on n35kg ja hänen sisaruksissaan on jopa 55kg kokoisia koiria. Sukulinjat emän puolelta hienoa DDK9 bloodline. Isoisä DDK9 Zorro ja isoisoisä DDK9 Hulk. Pentueen isän puolelta on haettu vahvuutta lisää pentuihin ja hänellä onkin suuria jälkeläisiä aikaisemmista pentueista. Molemmat vanhemmat omat loistavia perhekoiria ja rakastavat lapsia, sekä tulevat toimeen muiden koirien kanssa. Pennut kasvavat perheen olohuoneessa ja ovat näin valmiiksi tottuneita normaaleihin arjen puuhiin ja ääniin. Pennut ovat sosiaalistettuja niin lasten kuin muiden eläintenkin kanssa. Pennut ovat syntyneet 20.06.2023 (Syntymämaa Suomi) Pennut luovutetaan aikaisintaan 16.08.2023 Pennut ovat madotettu, sirutettu, rokotettu ja eläinlääkärin tarkastamia. Pentue on rekisteröity Ruokavirastoon ja ABKC Kerron mielelläni lisää pentueesta ja kuulen millaisen kodin voisit näille aarteille tarjota. Hinnat alkaen 2500eur.

Hinta: 2500
Paikkakunta: 01370

Ilmoittaja: Adele’s Legacy
Puhelin: 0443430100
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.
Kotisivut: https://www.instagram.com/reel/CuaKnAYN5Jr/?igshid=OGIzYTJhMTRmYQ==Yhteystiedot:

Sähköposti: hennavai000@gmail.com
Puhelin: 0443430100
Omat kotisivut: http://https://www.instagram.com/reel/CuaKnAYN5Jr/?igshid=OGIzYTJhMTRmYQ==
Osoite: 01370


Koirarotu: americanbullyxl.

Laadukkaiden american bully XL kasvatusta rakkaudella ??


https://www.instagram.com/p/CuFaisus2Jg/?igshid=OGIzYTJhMTRmYQ==


Haluatko oman kasvattajatunnuksen? Klikkaa tästä.

Muuta tietoja kirjautumalla sisään:
Aktivointitunnuksesi
Oletko unohtanut aktivointitunnuksesi? Klikkaa tästä.