Koiratori.com - Suomen vilkkain koirailmoitus-sivusto. Viralliset kasvattajat.
Luettelo eri koirarotujen kasvattajista löytyy tältä sivulta. Luettelo on koirarodun nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.
Luettelossa näkyy kasvattajan antamat tiedot kuten kennelin nimi, koirarotu, paikkakunta tai osoite, info-osio ja kennelin Koiratorin tiedossa oleva historian pituus.
Kennelnimi on linkki, josta pääsee kasvattajan omille kotisivuille (jos sellainen on) tai kirjoittamaan sähköpostia kasvattajalle.
Rotu on linkki, josta pääsee näkemään kaikki Koiratorin saman koirarodun ilmoitukset. Katso kaikki kasvattajat tästä linkistä.
Kasvattaja - kirjaudu omalle sivullesi:


Odota hetki, sivu lataantuu ...


Jätti-kokoisten kasvattaja
Mihavana
tanskandoggi-kasvattaja.

Lue lisää
Gapabo's
americanakita-kasvattaja.

Lue lisää
Pieni-kokoisten kasvattaja
Kahaltajan
beagle-kasvattaja.
kotikasvatusta perheen keskellä ensisijaisena kriteerinä terve ja rotumääritelmän mukainen beagle, kaunis ja ajava.
Lue lisää
Tuulenvireen
griffon petit brabancon-kasvattaja.
Kasvatamme kotioloissa pienimuotoisesti griffoneita sekä noutajia. Seuraava Griffoon pentue syntyy vk 15.12.2013. Noutajaharrastus liittyy vahvasti metsästykseen ja koetoimintaan. Aktiiviset griffonit liikuttavat meitä näyttelyissä, lenkeillä ja ov
Lue lisää
Kääpiö-kokoisten kasvattaja
Hulikon
lyhytkarvainen mäyräkoira-kasvattaja.
Pienimuotoista kotikasvatusta.
Lue lisää

schapendoes-kasvattaja.

Elopellon


Yhteystiedot:

Sähköposti: elopellon@gmail.com
Puhelin: 0465541973
Omat kotisivut: http://www.elopeltolaiset.blogspot.com
Osoite: Asikkala


Koirarotu: schapendoes.

Pienimuotoista schapendoes-kasvatusta kotioloissa. Elopellon kennel sijaitsee Päijät-Hämeessä, Kurhilassa Asikkalan maaseudulla.

Schapendoesharrastusta vuodesta 2008 lähtien. Ensimmäinen pentue syntyi syyskuussa 2014. Seuraavan pentueen odotetaan syntyvän lokakuun 2015 lopussa.

Pennut kasvavat perheemme parissa tottuen kodin ääniin, jokapäiväiseen käsittelyyn ja normaaliin arkielämään sekä perheemme muihin koiriin.

Pennut madotetaan asianmukaisesti sekä tunnistusmerkitään mikrosirulla ja rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Jokainen pentu käy eläinlääkärin tarkastuksessa ennen uuteen kotiin luovuttamista. Koiran kaupassa käytän Suomen Kennelliiton sopimuslomaketta. Luovutusiässä mukaan saa pentupakkauksen sekä pentuoppaan. Kasvattajana olen aina tukena ja turvana, elän mukana iloissa ja suruissa. Seuraan pentujen kehitystä ja autan sekä opastan parhaani mukaan kun tarvetta tulee. Olen halukas kuulemaan kaikista pennuista jatkossakin ja toivonkin että minuun pidetään yhteyttä. Meitä saa käydä moikkaamassa!


Schapendoes on pitkäkarvainen paimenkoira. Säkä on aikuisella n 40-50 cm. Schapendoes on kevyt rakenteinen paimenkoira jonka turkki saa sen usein näyttämään suuremmalta kuin onkaan.

Iloinen ja energinen lammaspaimen soveltuu moniin harrastuksiin. Schapendoesista saat ystävän joka ei jätä sinua koskaan. Energisyytensä ansiosta siitä on moneksi mutta pelkäksi sohvaperunaksi siitä harvoin on. Schapendoes on mukava ja väsymätön lenkkikaveri.

Pinni (EEJV-13 EEV-13 LVV-14 PAIM-T Karvarallin Pumpernikkeli) on astutettu Ransulla (Lightschap Helianthus Ransu) ja tiineys on varmistettu ultraäänellä. Pentujen syntymä ajoittuu lokakuun loppuun ja luovutusikään ne tulevat joulunalusviikolla.

Lisää yhdistelmästä löytyy kotisivuiltamme: www.elopeltolaiset.blogspot.fi sekä Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI34200/13&ReknoE=FI48495/12

Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on elämässäsi energisen lammaspaimenen mentävä aukko.

Haluatko oman kasvattajatunnuksen? Klikkaa tästä.

Muuta tietoja kirjautumalla sisään:
Aktivointitunnuksesi
Oletko unohtanut aktivointitunnuksesi? Klikkaa tästä.