Tervetuloa Koiratori.com - ilmainen koiranmyynti- ja ostoilmoitusten tori. Kuvalliset ja ilman kuvia ilmoitukset maksutta. Lomake sivun alalaidassa!

830 rekisteröitynyttä kasvattajaa!
Katso tästä!

Uusimmat:
- Mariyoshi ai
- Mixedrace
- Kultakirsun

Koiratori.com Google AnalyticsKoiratori.com mediatiedot


Oletko ostamassa koiraa? Lue tämä!


Oletko myymässä koiraa? Lue tämä!


Ongelmia
ilmotuksen
kanssa?


 


830 rekisteröitynyttä koirankasvattajaa - klikkaa tästä!
Lisää omat tietosi, kuvia, tekstiä, linkkejä - maksutta!


Nyt näkyy vain MYYDääN, KAIKEN KOKOISET, SAKEMANNI -ilmoitukset.
Katso tästä kaikki ilmoitukset.

30 uudempaa ilmoitusta | 1. - 30. tuoreimmat ilmoitukset | 30 vanhempaa ilmoitusta
Tai hae: | | hakusana

MYYDääN sakemannimix pentu narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sakemannimix-kasvattajat.
Ilmoitus numero 116053 jätetty 29.02.2024
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 14852 kertaa.

Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sakemannimix www.koiratori.com-ilmoitus Myydään lempeä sakemannimix tyttökoira, syntynyt 8.9. 2023.. Koira on sirutettu ja saanut kaikki tarvittavat rokotteet. Säkä 52cm.Hyvä kaveri ja perhekoira. Erittäin hyvä lapsiperheessä ja tulee toimeen muiden koirien ja lemmikkien kanssa.
Tasainen vahva luonne, ei räksytä eikä ujostele, eikä ole adhd. Pentu saa mukaansa eläinlääkärin kirjallisen terveystodistuksen (11.01.2024) ja passin, josta löytyvät sirun tiedot ja rokotustiedot. Madotettu viimeksi tammikuussa. Mieluummin omakotitaloon, asunut meillä 8viikon ikäisestä kerrostaloyhtiössä ja tottunut olemaan myös yksin, mutta vartioi ja on aika kovaääninen ja luovutaan kerrostalossa asumisen haasteiden vuoksi (naapurit ongelma, ei koira).  Sisäsiisti, mutta joskus vielä sattuu vahinkoja 
sisällä. Ota yhteyttä TELEGRAM  @PFCPcom tai spostitse niin kerron lisää. Kerro yhteydenotossa, millaisen kodin tarjoaisit.
YouTube video 1. https://youtube.com/shorts/84_dlNqYxNc?si=CDx1eL8gZ8DPN9tx

YouTube video 2. https://youtube.com/shorts/yWYGqr5kK9c?si=djPwF9v1joxUGL_U

Myydään lempeä sakemannimix tyttökoira, syntynyt 8.9. 2023.. Koira on sirutettu ja saanut kaikki tarvittavat rokotteet. Säkä 52cm.Hyvä kaveri ja perhekoira. Erittäin hyvä lapsiperheessä ja tulee toimeen muiden koirien ja lemmikkien kanssa.
Tasainen vahva luonne, ei räksytä eikä ujostele, eikä ole adhd. Pentu saa mukaansa eläinlääkärin kirjallisen terveystodistuksen (11.01.2024) ja passin, josta löytyvät sirun tiedot ja rokotustiedot. Madotettu viimeksi tammikuussa. Mieluummin omakotitaloon, asunut meillä 8viikon ikäisestä kerrostaloyhtiössä ja tottunut olemaan myös yksin, mutta vartioi ja on aika kovaääninen ja luovutaan kerrostalossa asumisen haasteiden vuoksi (naapurit ongelma, ei koira). Sisäsiisti, mutta joskus vielä sattuu vahinkoja
sisällä. Ota yhteyttä TELEGRAM @PFCPcom tai spostitse niin kerron lisää. Kerro yhteydenotossa, millaisen kodin tarjoaisit.
YouTube video 1. https://youtube.com/shorts/84_dlNqYxNc?si=CDx1eL8gZ8DPN9tx

YouTube video 2. https://youtube.com/shorts/yWYGqr5kK9c?si=djPwF9v1joxUGL_U


Hinta: 890
Paikkakunta: Tampere

Ilmoittaja: PÄIVI
Puhelin: +358405402024
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Sakemannimix-kotisivut: https://youtu.be/pxwzse-l7hk


Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN sakemannimix pentu narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sakemannimix-kasvattajat.
Ilmoitus numero 113516 jätetty 07.01.2024
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 29843 kertaa.

Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sakemannimix www.koiratori.com-ilmoitus Espanjassa syntynyt: 8.9.2023 Ei katukoira, madotettu, rokotettu täydellisesti, sirutettu, tautitestattu, eläinlääkärin tarkastama, terve koira. Passi toimii terveystodistuksena, josta löytyy kaikki tarvittavat terveysmerkinnät. Luonne: - Leikkisä, aktiivinen, rapsutuksia rakastava sylivauva - Ulkoilee reippaasti, leikkii ja nukkuu hyvin - Tulee toisten koirien kanssa toimeen, ei pentunäykintää - Innokas syömään, kuivanappula ravintona pitää vatsan kunnossa - Osaa vetäytyä itsekseen lepäilemään, hiukan

Espanjassa syntynyt: 8.9.2023 Ei katukoira, madotettu, rokotettu täydellisesti, sirutettu, tautitestattu, eläinlääkärin tarkastama, terve koira. Passi toimii terveystodistuksena, josta löytyy kaikki tarvittavat terveysmerkinnät. Luonne: - Leikkisä, aktiivinen, rapsutuksia rakastava sylivauva - Ulkoilee reippaasti, leikkii ja nukkuu hyvin - Tulee toisten koirien kanssa toimeen, ei pentunäykintää - Innokas syömään, kuivanappula ravintona pitää vatsan kunnossa - Osaa vetäytyä itsekseen lepäilemään, hiukan "itkee" ihmisen lähtiessä ulos - Hihnakävely sujuu vaihtelevasti, tarvitsee harjoitusta rinnalla kävellessä - Autossa matkustus sujuu hyvin, rakastaa ulkoilua ja lumessa leikkimistä ja lumi myös maistuu! Omien nykyisten koirien hyväksymättömyyden vuoksi etsitään uutta kotia - Vantaalla mahdollisuus tutustua koiraan paikan päällä Toivottu perhe ja koti: - Lempeä ja sitoutunut perhe maaseudulla okt:ssa, joka ymmärtää koiran tarpeet - Aikaa, kiinnostusta ja osaamista kouluttaa ja aktivoida pentua - Mahdollisesti kokemusta koirista ja valmius omistaa lemmikkiä pitkäaikaisesti Yhteydenotto: - Voit tulla tutustumaan Mantiin Vantaalle - Lisätietoja saat viestillä, ja kerro perheestänne ja kodistanne eli millaisen kodin ja missä ympäristössä tarjoaisit

Hinta: 850
Paikkakunta: Vantaa

Ilmoittaja: PPS
Puhelin: 0405402024
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN monirotuinen pentu narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut monirotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 112383 jätetty 06.12.2023
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 18010 kertaa.

Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN monirotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Suomessa syntyneitä suomalaisista vanhemmista, emä sekarotuinen jossa sakemannia,Belgianpaimenkoiraa ja laikaa. Isä suurikokoinen sakemanni, ovat perhekoirina ja nähtävillä. Pennut syntynyt 11.08.2023 ja ovat ell:n tarkistamia ja sirutettuja. Madotettu. Näissä pennuista riittää vauhtia ja vilskettä, jos kiinnostunut ota yhteyttä aa

Suomessa syntyneitä suomalaisista vanhemmista, emä sekarotuinen jossa sakemannia,Belgianpaimenkoiraa ja laikaa. Isä suurikokoinen sakemanni, ovat perhekoirina ja nähtävillä. Pennut syntynyt 11.08.2023 ja ovat ell:n tarkistamia ja sirutettuja. Madotettu. Näissä pennuista riittää vauhtia ja vilskettä, jos kiinnostunut ota yhteyttä aa

Hinta: 1000
Paikkakunta: Perttula

Ilmoittaja: Tanja
Puhelin: 0447600885
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN saksanpaimen pentu -
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut saksanpaimen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 112087 jätetty 29.11.2023
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 25774 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN saksanpaimen www.koiratori.com-ilmoitus 14.10 syntyi 7 ihanaa pentua joista 1 uros ja 6 narttua. Pentujen emä on saksanpaimen rotikka mix ja isä sakemanni. Pennut luovutetaan 8 vko ikäisinä madotettuna sirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamaan. Ruokarekisteriin uudessa kodissa. Pentujen vanhemmat ovat terveitä ja selväpäisiä. Pennut vain hyvään kotiin. Lisätietoja saa kyselemällä.

14.10 syntyi 7 ihanaa pentua joista 1 uros ja 6 narttua. Pentujen emä on saksanpaimen rotikka mix ja isä sakemanni. Pennut luovutetaan 8 vko ikäisinä madotettuna sirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamaan. Ruokarekisteriin uudessa kodissa. Pentujen vanhemmat ovat terveitä ja selväpäisiä. Pennut vain hyvään kotiin. Lisätietoja saa kyselemällä.

Hinta: 1000
Paikkakunta: Oulu

Ilmoittaja: Pennut
Puhelin: 0465858878
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN paimenkoiramix pentu -
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut paimenkoiramix-kasvattajat.
Ilmoitus numero 111379 jätetty 13.11.2023
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 14517 kertaa.

Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN paimenkoiramix www.koiratori.com-ilmoitus 5.11.2023 syntyi Martalle 8 pontevaa pentua,molempia sukupuolia.Pentujen eno on sekarotuinen dobberi ja isä paimenkoira vahtivietillä.Pennuista kasvaa sakemannin kokoisia aktiivisia pystykorvaisia koiruuksia. Nämä täytyy kouluttaa jotta yhteiselämästä olisi iloa kaikille,eli sopivat aktiivisiin koteihin. Pennut tottuvat lapsiin ja kissoihin sekä isompiin koiriin. Ne madotetaan kahden viikon välein ja niitä käsitellään lempeästi päivittäin.Uusiin koteihin he löhtevät 8viikon ikäisinä,sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina.Neuvon rekisteröinnin ruokavirastoon.Mukaan myös pentupakkaus ja pentuopas. Kuljetus eri maksustta mahdollinen ja videoita on saatavilla. Varausmaksu 150€ jota ei palauteta mutta vähennetään ostohinnasta.Valitettavasti emme myy osamaksukaupalla.

5.11.2023 syntyi Martalle 8 pontevaa pentua,molempia sukupuolia.Pentujen eno on sekarotuinen dobberi ja isä paimenkoira vahtivietillä.Pennuista kasvaa sakemannin kokoisia aktiivisia pystykorvaisia koiruuksia. Nämä täytyy kouluttaa jotta yhteiselämästä olisi iloa kaikille,eli sopivat aktiivisiin koteihin. Pennut tottuvat lapsiin ja kissoihin sekä isompiin koiriin. Ne madotetaan kahden viikon välein ja niitä käsitellään lempeästi päivittäin.Uusiin koteihin he löhtevät 8viikon ikäisinä,sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina.Neuvon rekisteröinnin ruokavirastoon.Mukaan myös pentupakkaus ja pentuopas. Kuljetus eri maksustta mahdollinen ja videoita on saatavilla. Varausmaksu 150€ jota ei palauteta mutta vähennetään ostohinnasta.Valitettavasti emme myy osamaksukaupalla.

Hinta: 750
Paikkakunta: Jyväskylä

Ilmoittaja: Martanpennut
Puhelin: 04578726928
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN sekarotuinen pentu -
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 84053 jätetty 20.10.2019
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 69271 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Sekarotuiset pennut etsivät aktiivisia, ulkoilmahenkisiä koteja. Vapaana uros ja kaksi narttuja. Emä siperianhusky, isässä ceskoslovensky vlcakia, sakemannia jne. Pentujen vanhemmat vetävät valjakossa, joten näistäkään ei ehkä ole sohvaperunan lemmikiksi.

pennut syntyneet 8.9. Ja luovutus seitsemänviikkoisina 27.10. Alkaen.

tiedustelut sähköpostitse.

Sekarotuiset pennut etsivät aktiivisia, ulkoilmahenkisiä koteja. Vapaana uros ja kaksi narttuja. Emä siperianhusky, isässä ceskoslovensky vlcakia, sakemannia jne. Pentujen vanhemmat vetävät valjakossa, joten näistäkään ei ehkä ole sohvaperunan lemmikiksi.

pennut syntyneet 8.9. Ja luovutus seitsemänviikkoisina 27.10. Alkaen.

tiedustelut sähköpostitse.


Hinta: 500
Paikkakunta: Sastamala

Ilmoittaja: Jori
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sakemannimix pentu -
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sakemannimix-kasvattajat.
Ilmoitus numero 83834 jätetty 24.09.2019
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 14663 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sakemannimix www.koiratori.com-ilmoitus Meidän keittiössä seikkailee viisi pentua, kaksi poikaa ja kolme tyttöä.
pennut syntyneet 20.8, eli ovat vielä pieniä ja tulevat luovutusikään 8.10.2019
emä on musta rekisteröimätön sakemanni, isä on pitkäkarvainen rekisteröimätön sakemanni. Molemmat terveitä ja todella kivaluontoisia. Näyttää siltä, että parille pennulle tulossa pitkä/puolipitkä turkki, väritykseltään ovat kaikki tummia yhtä narttupentua lukuunottamatta.
pennut madotetaan useasti ennen luovutusta sekä rokotetaan.
koiravauvat hoidetaan rakkaudella, pennut ja emä saavat parasta, laadukkainta ruokaa.
pentujen vanhemmat ovat tavallisia perhekoiria, eivät tarvitse jatkuvaa aktivointia tms, vaan viihtyvät ihan peruslenkillä ja sohvalla.

Meidän keittiössä seikkailee viisi pentua, kaksi poikaa ja kolme tyttöä.
pennut syntyneet 20.8, eli ovat vielä pieniä ja tulevat luovutusikään 8.10.2019
emä on musta rekisteröimätön sakemanni, isä on pitkäkarvainen rekisteröimätön sakemanni. Molemmat terveitä ja todella kivaluontoisia. Näyttää siltä, että parille pennulle tulossa pitkä/puolipitkä turkki, väritykseltään ovat kaikki tummia yhtä narttupentua lukuunottamatta.
pennut madotetaan useasti ennen luovutusta sekä rokotetaan.
koiravauvat hoidetaan rakkaudella, pennut ja emä saavat parasta, laadukkainta ruokaa.
pentujen vanhemmat ovat tavallisia perhekoiria, eivät tarvitse jatkuvaa aktivointia tms, vaan viihtyvät ihan peruslenkillä ja sohvalla.


Hinta: 600
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: Sami
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.Tarkempaa tietoa tästä linkistä - www.koiratori.com-mediatiedot.

Katso eri rotujen kasvattajat tästä.


Etsitkö rotua?
Katso kaikki rodut
MYYDääN seropi nuori narttu
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut seropi-kasvattajat.
Ilmoitus numero 83231 jätetty 03.07.2019
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 38493 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN seropi www.koiratori.com-ilmoitus Myydään 2.5v rottweiler-sakemanni mix omistajan elämäntilanteen merkittävästi muuttuneena. Eli ei ongelmakoira, ei ole vaan aikaa sille mitä se tarvitsisi. Rokotukset ok, ei sirutettu, kiltti. On tottunut 0-10v lapsiin. Ei eroahdistusta. Haetaan uutta perhettä millä olisi tytölle paljon aikaa, mielellään okt asuvalle, kun koira on aina asunut omakotitalossa. Hihnakävelyssä haluaisi mennä tutustumaan kaikkiin muihin koiriin, jollei tule huomiota toiselta koiralta, alkaa haukkuminen. Eli vaatii treeniä siinä, muttei hauku ihmisille.

Myydään 2.5v rottweiler-sakemanni mix omistajan elämäntilanteen merkittävästi muuttuneena. Eli ei ongelmakoira, ei ole vaan aikaa sille mitä se tarvitsisi. Rokotukset ok, ei sirutettu, kiltti. On tottunut 0-10v lapsiin. Ei eroahdistusta. Haetaan uutta perhettä millä olisi tytölle paljon aikaa, mielellään okt asuvalle, kun koira on aina asunut omakotitalossa. Hihnakävelyssä haluaisi mennä tutustumaan kaikkiin muihin koiriin, jollei tule huomiota toiselta koiralta, alkaa haukkuminen. Eli vaatii treeniä siinä, muttei hauku ihmisille.

Hinta: 300
Paikkakunta: Heinola

Ilmoittaja: Marko
Puhelin: 0451307839
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN sekarotuinen pentu narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 82541 jätetty 05.04.2019
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 85941 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Pentu 4kk, on jäljellä vielä meidän koiran pentueesta. On rokotettu. Pentu on mukavaluontoinen, aika rauhallinen, oppivainen tyttö. Rotuina labbista, collieta sekä sakemannia. On noin labbiksen kokoinen aikuisena. 
onhan koiran ottaminen sinulle oikeasti ajankohtainen asia.

Pentu 4kk, on jäljellä vielä meidän koiran pentueesta. On rokotettu. Pentu on mukavaluontoinen, aika rauhallinen, oppivainen tyttö. Rotuina labbista, collieta sekä sakemannia. On noin labbiksen kokoinen aikuisena.
onhan koiran ottaminen sinulle oikeasti ajankohtainen asia.


Hinta: 380
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: K.M.
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sakemannimix - uros
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sakemannimix-kasvattajat.
Ilmoitus numero 82241 jätetty 06.03.2019
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 10849 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sakemannimix www.koiratori.com-ilmoitus 1v uroskoira, kiltti, emme harrasta mitään, eikä ole harrastava koti haussa. Kiva kainalokaveri, rokotukset ja madotukset ok. Koira kiltti ja kissat jees-juttu! viihtyy kerrostalossa.

1v uroskoira, kiltti, emme harrasta mitään, eikä ole harrastava koti haussa. Kiva kainalokaveri, rokotukset ja madotukset ok. Koira kiltti ja kissat jees-juttu! viihtyy kerrostalossa.

Hinta: 360
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: uroskoira
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen pentu narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 82081 jätetty 21.02.2019
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 88298 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Pentu s.9.11. Emä on kilttiluontoinen ja rauhallinen koira, 50cm korkea ja 25kg. Emä nähtävillä ja on tosi kiltti koira. Pennuissa mm sakemannia ja collieta. Pennut kasvaa tavallisessa kämpässä, tavallisen arjen keskellä, eivät ole mitään pihakoiria. Sopivat ihan tavallisiksi perhekoiriksi. Pennut ovat narttuja. Pennut ovat rokotettuja ja ell tarkastamia (terveystodistus ja rokotustodistus mukaan), aikuisena noin 50cm. Jäljellä kuvan pentu.

Pentu s.9.11. Emä on kilttiluontoinen ja rauhallinen koira, 50cm korkea ja 25kg. Emä nähtävillä ja on tosi kiltti koira. Pennuissa mm sakemannia ja collieta. Pennut kasvaa tavallisessa kämpässä, tavallisen arjen keskellä, eivät ole mitään pihakoiria. Sopivat ihan tavallisiksi perhekoiriksi. Pennut ovat narttuja. Pennut ovat rokotettuja ja ell tarkastamia (terveystodistus ja rokotustodistus mukaan), aikuisena noin 50cm. Jäljellä kuvan pentu.


Hinta: 400
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: K.M.
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen pentu narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 82055 jätetty 18.02.2019
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 85861 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Pentu s.9.11.  emä on kilttiluontoinen ja rauhallinen koira, 50cm korkea ja 25kg. Emä nähtävillä ja on tosi kiltti koira. Pennuissa mm sakemannia ja collieta. Pennut kasvaa tavallisessa kämpässä, tavallisen arjen keskellä, eivät ole mitään pihakoiria. Sopivat ihan tavallisiksi perhekoiriksi. Pennut ovat narttuja. Pennut ovat rokotettuja ja ell tarkastamia (terveystodistus ja rokotustodistus mukaan), aikuisena noin 50cm. Jäljellä kuvan pentu.

Pentu s.9.11. emä on kilttiluontoinen ja rauhallinen koira, 50cm korkea ja 25kg. Emä nähtävillä ja on tosi kiltti koira. Pennuissa mm sakemannia ja collieta. Pennut kasvaa tavallisessa kämpässä, tavallisen arjen keskellä, eivät ole mitään pihakoiria. Sopivat ihan tavallisiksi perhekoiriksi. Pennut ovat narttuja. Pennut ovat rokotettuja ja ell tarkastamia (terveystodistus ja rokotustodistus mukaan), aikuisena noin 50cm. Jäljellä kuvan pentu.

Hinta: 400
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: pentu
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen nuori uros
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 82053 jätetty 18.02.2019
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 74349 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Nuori koira (sakemannia suurin osa, mutta on pienempi ja puolipitkäkarvainen) etsii hyvää kotia. Koira on erittäin kiltti, pitää kaikista, on varovainen ja hellä pienten koirien kanssa, olisi varmaan onnellisimmillaan esim. Toisen koiran kanssa (kissakaverikin olisi kiva juttu), mutta pärjää yksinkin.
rokotukset kunnossa. Sopii kerrostaloon.

Nuori koira (sakemannia suurin osa, mutta on pienempi ja puolipitkäkarvainen) etsii hyvää kotia. Koira on erittäin kiltti, pitää kaikista, on varovainen ja hellä pienten koirien kanssa, olisi varmaan onnellisimmillaan esim. Toisen koiran kanssa (kissakaverikin olisi kiva juttu), mutta pärjää yksinkin.
rokotukset kunnossa. Sopii kerrostaloon.


Hinta: 300
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: Jukka
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen pentu narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 79486 jätetty 18.06.2018
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 82323 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus 8kk narrttupentu. Koirassa on mm sakemannia (muutkin rodut paimensukuisia), kooltaan sellainen mini-saku (eli noin 20kg tai alle ja säkä 45-50cm. Pentu on 8kk vanha, on saanut kaikki tarvittavat rokotukset. Pennulle haussa hyvä koti. Koira on nuori, ystävällinen ja vähän ujo. Tutustuttuaan on veikeä, iloinen koira. Pentu on tottunut olemaan myös yksin ja osaa esim. Kulkea hihnassa vetämättä.
kerro millaiseen paikkaan koira tulisi, mielestämme tämä sopisi loistavasti vaikkapa kaveriksi toiselle koiralle, mutta ei ole välttämätön ehto. Ota  yhteyttä jos voit tarjota hyvän kodin, neiti on valmis lähtemään uuteen kotiin heti sopivan löydyttyä!

8kk narrttupentu. Koirassa on mm sakemannia (muutkin rodut paimensukuisia), kooltaan sellainen mini-saku (eli noin 20kg tai alle ja säkä 45-50cm. Pentu on 8kk vanha, on saanut kaikki tarvittavat rokotukset. Pennulle haussa hyvä koti. Koira on nuori, ystävällinen ja vähän ujo. Tutustuttuaan on veikeä, iloinen koira. Pentu on tottunut olemaan myös yksin ja osaa esim. Kulkea hihnassa vetämättä.
kerro millaiseen paikkaan koira tulisi, mielestämme tämä sopisi loistavasti vaikkapa kaveriksi toiselle koiralle, mutta ei ole välttämätön ehto. Ota yhteyttä jos voit tarjota hyvän kodin, neiti on valmis lähtemään uuteen kotiin heti sopivan löydyttyä!


Hinta: 350
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: J.P.
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.Tarkempaa tietoa tästä linkistä - www.koiratori.com-mediatiedot.

Katso eri rotujen kasvattajat tästä.


Etsitkö rotua?
Katso kaikki rodut
MYYDääN sekarotuinen - uros
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 79459 jätetty 16.06.2018
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 79623 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Hirmu suloinen ja kiltti pentu 7kk jossa paimensukuisia rotuja (sheltti, sakemanni). Pentu on ystävällinen, tosi kiltti ja kaikki eläimet ovat sen mielestä kivoja. Halipula vaivaa jatkuvasti tätä nallea :) koira on pientä keskikokoa. Koira on vielä ihan pentu, mutta kuitenkin jo melkein aikuinen. Pojalla on rokotukset voimassa ja rokotuskortti luonnollisesti olemassa, on syntynyt helsingissä kerrostalokotiin. Pennulle haussa hyvä koti, sellainen jossa koira on ihan tasavertainen perheenjäsen muiden kanssa. Tiedustellessasi koiraa kerro mitä voit tarjota koiralle. Olethan myös koiranhankinnassa tosissasi liikkeellä. Koeaika on mielestämme oikein hyvä ajatus ja haluamme kuulla koirasta jatkossakin.

Hirmu suloinen ja kiltti pentu 7kk jossa paimensukuisia rotuja (sheltti, sakemanni). Pentu on ystävällinen, tosi kiltti ja kaikki eläimet ovat sen mielestä kivoja. Halipula vaivaa jatkuvasti tätä nallea :) koira on pientä keskikokoa. Koira on vielä ihan pentu, mutta kuitenkin jo melkein aikuinen. Pojalla on rokotukset voimassa ja rokotuskortti luonnollisesti olemassa, on syntynyt helsingissä kerrostalokotiin. Pennulle haussa hyvä koti, sellainen jossa koira on ihan tasavertainen perheenjäsen muiden kanssa. Tiedustellessasi koiraa kerro mitä voit tarjota koiralle. Olethan myös koiranhankinnassa tosissasi liikkeellä. Koeaika on mielestämme oikein hyvä ajatus ja haluamme kuulla koirasta jatkossakin.

Hinta:
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: Jukka
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN saksanpaimenkoira aikuinen uros
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut saksanpaimenkoira-kasvattajat.
Ilmoitus numero 79411 jätetty 13.06.2018
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 44667 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN saksanpaimenkoira www.koiratori.com-ilmoitus Nuori sakemanni uros myynnissä.
ipo lajeja jonkinverran treenattu, jälkeä,suojelua,tottelevaisuutta.

kokemusta omaavaan kotiin harrastuskoiraksi.

Nuori sakemanni uros myynnissä.
ipo lajeja jonkinverran treenattu, jälkeä,suojelua,tottelevaisuutta.

kokemusta omaavaan kotiin harrastuskoiraksi.


Hinta: 400
Paikkakunta: Tornio

Ilmoittaja: Kari
Puhelin: 0505938021
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen - narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 79265 jätetty 05.06.2018
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 55414 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Koirasta riippumattomasta syystä haussa uusi koti 3v sakemanni-sekoitus narttukoiralle. Koira sopii kerrostaloon, tulee toimeen ihmisten ja eläinten kanssa, voi olla yksin työpäivän verran, yksinolo ei ole mikään ongelma. Koira on perusterve, mutta sillä on vanha tassuvamma (ihan pentuajoilta peräisin), minkä vuoksi erityisen kova liikunta ei ole hyväksi. Muuten siis normaalit lenkit, normaali elämä yms ok. Koiralle sopii rauhallisempikin koti. Oikein mukava koira.

mikään kova kiire uudelleensijoitukselle ei ole, luovumme kun oikea koti löytyy, tarvittaessa toki nopeastikin, mutta olemme valmiita käyttämään aikaa uuden kodin etsintään. Kerro minkälaisen kodin voit tarjota ja kerrothan mahdollisesta koirahistoriastasi.

Koirasta riippumattomasta syystä haussa uusi koti 3v sakemanni-sekoitus narttukoiralle. Koira sopii kerrostaloon, tulee toimeen ihmisten ja eläinten kanssa, voi olla yksin työpäivän verran, yksinolo ei ole mikään ongelma. Koira on perusterve, mutta sillä on vanha tassuvamma (ihan pentuajoilta peräisin), minkä vuoksi erityisen kova liikunta ei ole hyväksi. Muuten siis normaalit lenkit, normaali elämä yms ok. Koiralle sopii rauhallisempikin koti. Oikein mukava koira.

mikään kova kiire uudelleensijoitukselle ei ole, luovumme kun oikea koti löytyy, tarvittaessa toki nopeastikin, mutta olemme valmiita käyttämään aikaa uuden kodin etsintään. Kerro minkälaisen kodin voit tarjota ja kerrothan mahdollisesta koirahistoriastasi.


Hinta: 270
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: T.V.
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN saksanpaimenkoiramix pentu uros
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut saksanpaimenkoiramix-kasvattajat.
Ilmoitus numero 78788 jätetty 17.05.2018
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 42002 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN saksanpaimenkoiramix www.koiratori.com-ilmoitus Iloiset, villit ja sosiaaliset, 09.02.2018 syntyneet sakemanninimix-pennut etsivät omia ihmisiään. Pennut ovat melkoisen monen rodun sekoituksia, varmaa on vain, että molemmissa vanhemmissa on pääosin mustaa sakemannia ja useampaa muuta rotua. 
molemmat vanhemmat asuvat samassa perheessä, pennut ovat tottuneet monenikäisiin ihmisiin sekä toisiin koiriin. 
pentujen kasvu antaa aikuispainon ennusteeksi 20-30 kiloa. 
luovutusiässä. Kuljetuksessa voidaan avustaa sopimuksen mukaan. 
lisää pennuista kotisivuilla: ww.pupsies.webs.com 

pennut ovat terveystarkastettu, useaan kertaan madotettuja, sirutettu sekä omaavat europassin. 

ei osamaksumahdollisuutta. 

itselläni on virallinen eviran lupa, sekä traces (johon nämäkin pennut on kirjattu).

Iloiset, villit ja sosiaaliset, 09.02.2018 syntyneet sakemanninimix-pennut etsivät omia ihmisiään. Pennut ovat melkoisen monen rodun sekoituksia, varmaa on vain, että molemmissa vanhemmissa on pääosin mustaa sakemannia ja useampaa muuta rotua.
molemmat vanhemmat asuvat samassa perheessä, pennut ovat tottuneet monenikäisiin ihmisiin sekä toisiin koiriin.
pentujen kasvu antaa aikuispainon ennusteeksi 20-30 kiloa.
luovutusiässä. Kuljetuksessa voidaan avustaa sopimuksen mukaan.
lisää pennuista kotisivuilla: ww.pupsies.webs.com

pennut ovat terveystarkastettu, useaan kertaan madotettuja, sirutettu sekä omaavat europassin.

ei osamaksumahdollisuutta.

itselläni on virallinen eviran lupa, sekä traces (johon nämäkin pennut on kirjattu).Hinta: 490
Paikkakunta: Pertunmaa

Ilmoittaja: MARKKU
Puhelin: 0400987234
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Saksanpaimenkoiramix-kotisivut: http://pupsies.webs.com


Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN sekarotu pentu uros
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut sekarotu-kasvattajat.
Ilmoitus numero 78316 jätetty 18.04.2018
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 91430 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotu www.koiratori.com-ilmoitus Emä venäjänajokoiraa ja sakemannia metsälenkkejä rakastava sosiaalinen huolehtiva. Uros isovillakoira energinen leikkisä älykäskoulutettava.

sekaroituisia pentuja narttuja ja uroksia 11viikkoisia. Eläinlääkäri on tarkastanut he ja siruttanut myös madotettu moneen kertaan.
syövät laadukasta raakaruokaa ja kuivamuonaa.
tottuneet muihin eläimiin ihmisiin kodin ääniin.
ulkoilu sujuu hihnassa ja autossa matkustaminenkin sujuu. Sosiaalisia, leikkisiä pentuja. Nukkuvat yön. 5kpl

Emä venäjänajokoiraa ja sakemannia metsälenkkejä rakastava sosiaalinen huolehtiva. Uros isovillakoira energinen leikkisä älykäskoulutettava.

sekaroituisia pentuja narttuja ja uroksia 11viikkoisia. Eläinlääkäri on tarkastanut he ja siruttanut myös madotettu moneen kertaan.
syövät laadukasta raakaruokaa ja kuivamuonaa.
tottuneet muihin eläimiin ihmisiin kodin ääniin.
ulkoilu sujuu hihnassa ja autossa matkustaminenkin sujuu. Sosiaalisia, leikkisiä pentuja. Nukkuvat yön. 5kpl


Hinta: 450
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: sekarotuinen perhe
Puhelin: 0449184817
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN sekarotuinen - -
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 77542 jätetty 07.03.2018
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 21422 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Oikein hyväluontoiset sekarotuiset pennut joissa sakemannia. Pennut ovat aikuisena noin 45-50cm ja painavat noin 16-20kg, eli ovat keskikokoisia eivätkä siitä isommasta päästä. Pennuilla ihana, kiltti luonne. Pennut ovat 3kk, pennut ovat terveitä, madotettuja, emo asuu kotonamme. Pennut heti valmiita lähtemään uusiin koteihin sopivien kotien löytyessä. Tyttöpentu vielä vapaana, osaa rauhoittua, tulee mainiosti toimeen muiden eläinten kanssa (esim. Muut pienet lemmikit, jyrsijät, kissa), sopii kerrostaloon kun kerrostaloasuminen yms pienestä pitäen tuttua. Olethan sitoutunut koiraan vähintään 15-vuodeksi ja onhan sinulla tarjolla turvallinen ja lempeä koti koiralle.

Oikein hyväluontoiset sekarotuiset pennut joissa sakemannia. Pennut ovat aikuisena noin 45-50cm ja painavat noin 16-20kg, eli ovat keskikokoisia eivätkä siitä isommasta päästä. Pennuilla ihana, kiltti luonne. Pennut ovat 3kk, pennut ovat terveitä, madotettuja, emo asuu kotonamme. Pennut heti valmiita lähtemään uusiin koteihin sopivien kotien löytyessä. Tyttöpentu vielä vapaana, osaa rauhoittua, tulee mainiosti toimeen muiden eläinten kanssa (esim. Muut pienet lemmikit, jyrsijät, kissa), sopii kerrostaloon kun kerrostaloasuminen yms pienestä pitäen tuttua. Olethan sitoutunut koiraan vähintään 15-vuodeksi ja onhan sinulla tarjolla turvallinen ja lempeä koti koiralle.

Hinta: 450
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: M.H.
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen pentu -
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 75273 jätetty 27.10.2017
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 51016 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Meidän pennut tulivat juuri luovutusikään! upeaat vauvat, rotuina sakemannia (emossa sakemannia), labbista, lapinkoiraa. Pennut ovat todella avoimia, rohkeita, sosiaalisia, nähneet lapsia, koiria ja kissoja. Pennut myydään hyviin koteihin, toivoisimme siis että kerrot millaiseen paikkaan koira tulisi ja millaiseen perheeseen. 
tämän kuvan pentu on narttu :)

Meidän pennut tulivat juuri luovutusikään! upeaat vauvat, rotuina sakemannia (emossa sakemannia), labbista, lapinkoiraa. Pennut ovat todella avoimia, rohkeita, sosiaalisia, nähneet lapsia, koiria ja kissoja. Pennut myydään hyviin koteihin, toivoisimme siis että kerrot millaiseen paikkaan koira tulisi ja millaiseen perheeseen.
tämän kuvan pentu on narttu :)


Hinta: 400
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: Marko
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.Tarkempaa tietoa tästä linkistä - www.koiratori.com-mediatiedot.

Katso eri rotujen kasvattajat tästä.


Etsitkö rotua?
Katso kaikki rodut
MYYDääN sekarotuinen pentu -
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 75228 jätetty 25.10.2017
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 48071 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Meidän pennut tulivat juuri luovutusikään! upeaat vauvat, rotuina sakemannia (emossa sakemannia), labbista, lapinkoiraa. Pennut ovat todella avoimia, rohkeita, sosiaalisia, nähneet lapsia, koiria ja kissoja. Pennut myydään hyviin koteihin, toivoisimme siis että kerrot millaiseen paikkaan koira tulisi ja millaiseen perheeseen.
tämän kuvan pentu on uros, todella ihana poika, semmoinen paksutassuinen valloittava, seurallinen vauva.

Meidän pennut tulivat juuri luovutusikään! upeaat vauvat, rotuina sakemannia (emossa sakemannia), labbista, lapinkoiraa. Pennut ovat todella avoimia, rohkeita, sosiaalisia, nähneet lapsia, koiria ja kissoja. Pennut myydään hyviin koteihin, toivoisimme siis että kerrot millaiseen paikkaan koira tulisi ja millaiseen perheeseen.
tämän kuvan pentu on uros, todella ihana poika, semmoinen paksutassuinen valloittava, seurallinen vauva.


Hinta: 450
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: M.M.
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen - narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 74202 jätetty 21.08.2017
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 28227 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Keskikokoinen narttukoira 2v, säkä 50cm, 18kg, on kelpien kokoinen, pienempi kuin sakemanni. Koira on kiltti, asuu kerrostalossa, ihan tavallinen kotikoira. Koira on terve, mutta sillä on vanha jalkavamma jonka kanssa koira on aina elänyt ja pärjää oikein hyvin. 
koira sopii muiden lemmikkien kaveriksi, mutta myös ainoaksi koiraksi. 
haussa tavallinen koti, jossa löhöilypaikka sohvalla vapaana ja koira olisi yhtenä perheenjäseneenä.

Keskikokoinen narttukoira 2v, säkä 50cm, 18kg, on kelpien kokoinen, pienempi kuin sakemanni. Koira on kiltti, asuu kerrostalossa, ihan tavallinen kotikoira. Koira on terve, mutta sillä on vanha jalkavamma jonka kanssa koira on aina elänyt ja pärjää oikein hyvin.
koira sopii muiden lemmikkien kaveriksi, mutta myös ainoaksi koiraksi.
haussa tavallinen koti, jossa löhöilypaikka sohvalla vapaana ja koira olisi yhtenä perheenjäseneenä.


Hinta: 170
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: sekarotuinen
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN colliemixpennut pentu uros
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut colliemixpennut-kasvattajat.
Ilmoitus numero 70558 jätetty 17.02.2017
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 38417 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN colliemixpennut www.koiratori.com-ilmoitus 
varattavissa colliemix pentuja.
rotuina collie (3/4 osaa), hovawartt/sakemanni (1/4 osaa)
pennut ruokittu laadukkaalla ruualla ja madotettu säännöllisesti. Perimä hyvä niin luonteen kuin terveydenkin puolesta. Syntyneet 30.12 ja ovat nyt 7 viikkoa.
merlet 700,- trikit 600,-.


varattavissa colliemix pentuja.
rotuina collie (3/4 osaa), hovawartt/sakemanni (1/4 osaa)
pennut ruokittu laadukkaalla ruualla ja madotettu säännöllisesti. Perimä hyvä niin luonteen kuin terveydenkin puolesta. Syntyneet 30.12 ja ovat nyt 7 viikkoa.
merlet 700,- trikit 600,-.


Hinta: 600
Paikkakunta: Viitasaari

Ilmoittaja: pennut
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen pentu uros
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 67210 jätetty 10.10.2016
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 45983 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Tosi lempeäluontoinen 10kk poikakoira, säkä 70cm rotevoituu vielä lisää. Koiralla on karkea turkki (snautseria suvussa) mutta muuten on sakemannin näköinen. Rauhallinen ja tosi kiltti, lapsistakin tykkää.
pojalla on kaikki tähän mennessä tarvittavat rokotukset.
sopii muuten myös kerrostaloon, koska ei ole havaittu koskaan taipumusta haukkua turhaan ja on melko flegmaattinen luonne, ei riehu sisällä. Rakastaa kyllä jos saa leikkiä jonkun kanssa.

Tosi lempeäluontoinen 10kk poikakoira, säkä 70cm rotevoituu vielä lisää. Koiralla on karkea turkki (snautseria suvussa) mutta muuten on sakemannin näköinen. Rauhallinen ja tosi kiltti, lapsistakin tykkää.
pojalla on kaikki tähän mennessä tarvittavat rokotukset.
sopii muuten myös kerrostaloon, koska ei ole havaittu koskaan taipumusta haukkua turhaan ja on melko flegmaattinen luonne, ei riehu sisällä. Rakastaa kyllä jos saa leikkiä jonkun kanssa.


Hinta: 300
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: p.m.
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen pentu uros
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 66305 jätetty 06.09.2016
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 52980 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Myydään 16.2.2016 syntynyt suursnautseri-beuceron-sakemanni-mix, kiltti, mutta energinen. Aktiiviseen kotiin oman elämäntilanteen muutosten takia. Lisätiedot numerosta 0400725148. Madotettu, sirutettu ja rokotettu. Tarvikkeet mukaan.

Myydään 16.2.2016 syntynyt suursnautseri-beuceron-sakemanni-mix, kiltti, mutta energinen. Aktiiviseen kotiin oman elämäntilanteen muutosten takia. Lisätiedot numerosta 0400725148. Madotettu, sirutettu ja rokotettu. Tarvikkeet mukaan.

Hinta: 400
Paikkakunta: Valkeakoski

Ilmoittaja: Emma Hanski
Puhelin: 0400725148
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

Sekarotuinen-kotisivut: 0725148


Kyllä, on mikrosirutettu! Tarkista vaikka heti mikrosiru www.mikrosiru.com


MYYDääN lempeä_eläkeläinen - -
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut lempeä_eläkeläinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 64747 jätetty 08.07.2016
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 10611 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN lempeä_eläkeläinen www.koiratori.com-ilmoitus Perusterve koira, 9v, on leikattu narttu. Koirassa on sakemannia.
koira on hyvin kiltti, fiksu, hyvin rauhallinen koira jolle kertynyt elämänviisautta.
mainio koira sellaiselle, jonka elämäntilanteeseen ei nyt sovi kovin aktiivinen ja nuori koira.

autoilu sujuu koiralta tosi hyvin, hihnassa kävelee myös oikein hyvin.

koira sopii kerrostaloon, mutta viihtyisi paremmin omakotitalossa missä olisi omaa pihaa joten tällainen koti olisi kai etusijalla. 
sellainen koti haussa missä ei nyt kaivata mitään lenkkeilykaveria, vaan enemminkin löhöilykaveri ja rauhallinen vieressä lönkyttäjä.

Perusterve koira, 9v, on leikattu narttu. Koirassa on sakemannia.
koira on hyvin kiltti, fiksu, hyvin rauhallinen koira jolle kertynyt elämänviisautta.
mainio koira sellaiselle, jonka elämäntilanteeseen ei nyt sovi kovin aktiivinen ja nuori koira.

autoilu sujuu koiralta tosi hyvin, hihnassa kävelee myös oikein hyvin.

koira sopii kerrostaloon, mutta viihtyisi paremmin omakotitalossa missä olisi omaa pihaa joten tällainen koti olisi kai etusijalla. 
sellainen koti haussa missä ei nyt kaivata mitään lenkkeilykaveria, vaan enemminkin löhöilykaveri ja rauhallinen vieressä lönkyttäjä.


Hinta: 150
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: koira
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen - narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 63733 jätetty 19.05.2016
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 19998 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Hinon luonteen omaava kiltti ja rauhallinen 9v sakemannimix. Koira on terve, rauhallinen, toiveissa omakotitalo omalla pihalla. Tällaisessa vanhemmassa koirassa on paljon hyviä puolia, on fiksu eikä ole mikään säheltäjä.

Hinon luonteen omaava kiltti ja rauhallinen 9v sakemannimix. Koira on terve, rauhallinen, toiveissa omakotitalo omalla pihalla. Tällaisessa vanhemmassa koirassa on paljon hyviä puolia, on fiksu eikä ole mikään säheltäjä.


Hinta: 150
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: koira
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.Tarkempaa tietoa tästä linkistä - www.koiratori.com-mediatiedot.

Katso eri rotujen kasvattajat tästä.


Etsitkö rotua?
Katso kaikki rodut
MYYDääN sekarotuinen - narttu
(täysikasvuisena: keskikoko)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 63476 jätetty 06.05.2016
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 26155 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus 9v leikattu ja terve eläkeläinen (sakemannisekoitus) hyvään kotiin. Koira on   
rauhallinen, viisas ja hyvinkäyttäytyvä. Hieno luonne! 
soveltuu mainiosti kerrostaloon, ei ole  herkkähaukkuinen. Ei vedä hihnassa, kiva kumppani rauhallisille kävelylenkeille.   

on siis leikkautettu, (vasta vanhemmalla iällä ja sekin mennyt oikein hyvin, eikä ell:llä ollut huomauttamista) rokotukset voimassa ja aina säännöllisesti rokotettu.  

hieno koira rauhallista ja hyväluontoista koiraa arvostavaan kotiin.  
vanhemmassakin koirassa on todella paljon hyviä puolia ja tämä on hieno yksilö!
ihannekoti olisi tällainen:
-aikuinen perhe (tai  sellainen missä lapset vähän vanhempia, teinejä)
-omakotitalo tai rivitalo jossa koiralla mahdollisuus kesällä makoilla auringossa pihalla, nyt koira asuu kerrostalossa eikä mitään ongelmia ole, mutta onhan se parempi jos on omaa pihaa

9v leikattu ja terve eläkeläinen (sakemannisekoitus) hyvään kotiin. Koira on
rauhallinen, viisas ja hyvinkäyttäytyvä. Hieno luonne!
soveltuu mainiosti kerrostaloon, ei ole herkkähaukkuinen. Ei vedä hihnassa, kiva kumppani rauhallisille kävelylenkeille.

on siis leikkautettu, (vasta vanhemmalla iällä ja sekin mennyt oikein hyvin, eikä ell:llä ollut huomauttamista) rokotukset voimassa ja aina säännöllisesti rokotettu.

hieno koira rauhallista ja hyväluontoista koiraa arvostavaan kotiin.
vanhemmassakin koirassa on todella paljon hyviä puolia ja tämä on hieno yksilö!
ihannekoti olisi tällainen:
-aikuinen perhe (tai sellainen missä lapset vähän vanhempia, teinejä)
-omakotitalo tai rivitalo jossa koiralla mahdollisuus kesällä makoilla auringossa pihalla, nyt koira asuu kerrostalossa eikä mitään ongelmia ole, mutta onhan se parempi jos on omaa pihaa
Hinta: 140
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: koira
Puhelin:
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


MYYDääN sekarotuinen nuori narttu
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat.
Ilmoitus numero 63432 jätetty 04.05.2016
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 57220 kertaa.


Poista tämä ilmoitus | Siirrä ilmoitus etusivulle.
MYYDääN sekarotuinen www.koiratori.com-ilmoitus Elämäntilanne muutoksen takia joudun luopumaan rakkaasta koirastani. Isä puhdas sakemanni, emä saksanpaimenkoira mix. Neiti painaa yli 35kg ja on hyvin vahti viettinen. Luonteeltaan neiti on kiltti, empaattinen ja todella aktiivinen. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Kissasta innostuu liikaa, joten ei mielellään kissa talouteen. Rakastaa lapsia ja ihmisiä. Myös pallot, kepit ja uiminen on neidin lempi ajan viete.
rokotukset ja madotukset annettu säännöllisesti! 
kiireellinen

Elämäntilanne muutoksen takia joudun luopumaan rakkaasta koirastani. Isä puhdas sakemanni, emä saksanpaimenkoira mix. Neiti painaa yli 35kg ja on hyvin vahti viettinen. Luonteeltaan neiti on kiltti, empaattinen ja todella aktiivinen. Tulee toimeen muiden koirien kanssa. Kissasta innostuu liikaa, joten ei mielellään kissa talouteen. Rakastaa lapsia ja ihmisiä. Myös pallot, kepit ja uiminen on neidin lempi ajan viete.
rokotukset ja madotukset annettu säännöllisesti!
kiireellinen


Hinta: 150
Paikkakunta: Helsinki

Ilmoittaja: Riina
Puhelin: 0456079302
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.


30 uudempaa ilmoitusta | 1. - 30. tuoreimmat ilmoitukset | 30 vanhempaa ilmoitusta

Jos haluat oman (maksuttoman) ilmoituksen tälle sivulle niin täytä alla olevat tiedot:

Ilmoituksen luokka:

Koiran rotu* (vain yksi sana):

Koiran koko (aikuisena):

Koiran ikä:

Koiran sukupuoli:

Lisää kuva (valitse omalta tietokoneeltasi sopiva kuva):

Ilmoitusteksti:

Hinta:

Tarkistusmerkit*, kts. julkaisunapin alla:

VALITSE JOMPI KUMPI:
A) Täytä nämä jos ET ole kasvattaja: B) Täytä tämä jos OLET kasvattaja:

Paikkakunta*: HUOM! Jos tämä ei täsmää ilmoituksen jättöpaikan kanssa niin ilmoitus poistetaan.

Puhelin:

Sähköposti*:

Nimi/nimimerkki*:

Kotisivu:

Täytä yllä olevat tiedot mahdollisimman tarkkaan. Voit jättää tyhjäksi jos haluat, *merkityt on täytettävä jos et ole kasvattaja.
Sähköpostiosoite on tärkeä, saat spostitse linkin, josta saat lisättyä ja poistettua ilmoituksesi.
Kun olet täyttänyt ilmoituksen valmiiksi, paina alla olevaa "Lisää ilmoitus" nappia.

Kasvattaja-tunnus
(jätä tyhjäksi jos Sinulla ei ole tunnusta)

Huom! Sinun ei tarvitse täyttää tietoja vasemmalla tai varmistaa ilmoitusta. Pelkkä kasvattajatunnus riittää.

Miten saan kasvattajatunnuksen?Paina vain kerran!
Kuvan siirtyminen yms kestää hetken!
Tässä tarkistusmerkit tarkistuskenttään: YOJ

Varmistettu ilmoitus.
HUOM! Nyt voit jättää varmennetun, etusivuilmoituksen.
Etusivuilmoitus pysyy etusivulla maksetun ajan.
Lue tarkemmin tästä linkistä.

Oletko kasvattaja tai kennelin pitäjä?
Klikkaa tästä!